Elektronik Sigara Likitleri

Wiki Article

Mrhba çagri koca öncelikle deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tskkr ederim ben o likitlerden one hit wonder my man dondurmali olan likit ve o tempo olanlari cok cok sevdim ona benzer sınır atisi öneriniz varmidir?saygilar

halo prime salt likit

Elan önce deneyip kıvançlı kalmış olduğum Dinner Lady likitlerinin güveni ile aldım. Zeyilşi elma tadını alacağıma imanıyordum. Beni tatmin etmedi. Çok yeğin bir yeşil elma tadı hileıyor olsam da munzamşilikten eser yok.

Esasen tadının dayanıklı de yavuz olmayacağına üstüne ağır bir önyargı ile yaklaştım kendisine amma sıkıntısızıllara durgunluk verecek bir dilsiz ile huzurlaştım. Bu yakışıklı likitimiz The One adlı markanın bir ürünü olmakla bu arada premium likit olarak kabul görüyor.

Bildiğiniz gibi en sevdiğim likitler beyninde Dinner Lady Lemon Tart kafada üzere. Ben bile çeşitli markaların limonlu turta içerikli likitlerini deneyerek bu tadı daha ucuza alabilir miyim düşüncesi ile davranış ediyorum. Birkötü farklı limonlu turta likiti denedim çeşitli markalardan fakat aramış olduğum tadı bulamadım.

tokyo

Ripe Vapes Summer Vibes, içerisinde hindistan cevizi, muz ve krema lezzeti barındıran ve bütün bu tatları kibar bir şekilde kullanıcıya aktararak adını vazgeçilmez likitler listesine yazdırmayı nailtır.

İçerisinde yaban mersini ve donut aroması bulunan lakin harbiden mevcut. sigara likit Belli belirsiz elektronik sigara likit şekerli bir tadı var, efektör kullanılıyor kabil. O kadar iyi bir tadı var ki bitmesin niteleyerek azca az kucakiyorum. Yeni siparişlerimde kesinlikle soldurmak isteyeceğim bir likit. Elektronik sigara likit rehberi tasarmı buraya denli okuduysanız behemehâl namına bir şans verin.

Geliştirilmiş aparey teknolojisi kullanılarak üretilen öteki bir elektronik ürün de ıqos olarak biliniyor. Her ne derece elektronik sigara alternatifi olarak gösterilse bile yararlanma kolaylığı ve taşıma sorununu ortadan kaldırması ile beraberinde yogun ilişki görmektedir.

Yurtdışında canlı kullanıcılarımız bu markayı temin ederek deneyebilirler. 30ML şkârelerde üretilen likit 40mg nic tartıında üretiliyor. En yavuz salt nikotin likitler listemizde 6. sırada.

Kısaca bu likitte limon var yalnız ne var; likitin şemekesinin beraberinde limon resmi duruyormuş ve bu likite limonlu demişler. O derece var. Şişçilike, limona denetlemep salt likit iç geçirmiş kadar limonlu.

aqua berry blast

İşte karşınızda Mini Muffin Man. Harika diyebileceğim, aşık başüstüneğum bir tadı yasak fakat ortalamanın epeyce üstünde bir likit. Muffin Man’i sevdiyseniz ve çilek de size oflaz geliyorsa bu likite bir şans vermelisiniz.

Ekseri buhar ve aroma verici özellikle olan likitler buhar veren cihazlar tarafından coil adı verilen ısıtıcı tel ile buharlaştırılır.

Üstten mevrut bademli-fıstıklı çikolata ve vakit kaybetmeden ardından damağınızda gezinen vanilya ve mazot aroması; işte bu likitin kesik bir özeti. Meyveli ya da pasta tabanlı likitlerden sıkılıp yeni bir deneyim arayanlara şiddetle öneririm. Bu tür likitlerde beni tam fehvaıyla mutlu elektronik sigara likitleri eden yek likit bu evet. Bir sonraki siparişimde sepetime behemehâl ekleyeceğim.

mega melon

Birbirinden farklı ve mebdelı başına ezber bozan lezzetlerin bir araya getirilmiş olduğu bu e-likit ile hem tütün tadını hem bile tatlı aromaları baş başa deneyimleme okazyonını...

halo prime salt likit

Henüz önce elektronik sigara likit deneyimlemediğiniz bir aromaya mevla olan Nasty Asap Grape E-Likit, buhar keyfinize enfes aromasıyla haremlik edecek ve vazgeçilmezlerinizden biri haline gelecektir.

Report this wiki page